دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دیدار «شهباز شریف» با «آیت الله رئیسی» در بلوچستان

رسانه‌های پاکستانی روز چهارشنبه از دیدارنخست وزیر این کشور با آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های پاکستان با مهم خواندن این رویداد به عنوان «تحول مهم در عرصه روابط خارجی» اعلام کردند که «شهباز شریف» نخست وزیر قرار است فردا پنجشنبه با آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران دیداری غیررسمی داشته باشد.

به گفته منابع مطلع، قرار است دیدار سران این دو کشور فردا در منطقه «پیشین» در بلوچستان پاکستان برگزار شود. نخست وزیر پاکستان به طور مشترک پروژه واردات ۱۱۰ مگاوات برق از ایران را افتتاح می‌کند.

پاکستان در حال حاضر ۲۰۰ مگاوات برق از ایران وارد می کند و امکان افزایش واردات برق به 500 مگاوات وجود دارد.

این منابع همچنین اعلام کردند که رئیس جمهور ایران و ر شریف به طور رسمی بازارچه مرزی ایران و پاکستان را افتتاح خواهند کرد. قرار است سه بازارچه تجاری جدید نیز در مرز ایجاد می شود. یکی از این بازارها در منطقه «مند» در مرز افتتاح شده و کار بر روی افتتاح دو بازار دیگر در حال انجام است.شهباز شریف نخست وزیر نیز فردا از «گوادر» بازدید خواهد کرد.

شدت گرفتن بحران اقتصادی در پاکستان و کمبود ارز خارجی در این کشور باعث شده تا معامله‌گران خصوصی پاکستان به واردات سوخت ارزان‌قیمت از کشورمان روی بیاورند.

نرخ تورم در پاکستان در ماه‌های گذشته رکورد جدیدی را به ثبت رسانده و منابع پالایشی و کارشناسان بازار در این کشور می‌گویند؛ به خاطر ضعیف شدن اقتصاد پاکستان و روی آوردن مردم به استفاده از حمل و نقل عمومی تقاضای سوخت در این کشور پایین آمده است. قیمت هر لیتر گازوئیل طی ماه‌های گذشته در پاکستان به ۲۸۸ روپیه افزایش یافته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار